Sunday, 11 November 2012

|AS THE ENGINEERING STUDENT 2|

Entry kali ni pulok ,time aku dh smbong study kat Politeknik Sultan Azlan Shah in course of Diploma Kejuruteraan Awam.Now,i'll finish my 3rd semester,2nd year kt sini..Next,dah nak masuk sem 4.kejap ja noh..then sem 5,6 ..last sekali grad.lepas grad,kawen.hahaha!eh x la,smbong degree dulu,INSYAALLAH..
Btw,blajaq subjek2 Engineering ni bukan senang.Umpama nak masuk benang dalam jarum nuuhh..hhhaaaiihhh..(mengeluh sat).
1 minit kemudian.......
nak kira apa2 benda dalam engineering,bukan macam kira 1 2 3. Ni x, dlm 1 2 3 tu,ada A B C pulak..A B C, campoq dgn 1 2 3. jawapan dia pulak bukan dlm puluh ja,juta pon ada!hhaaiiihh.. (mengeluh lagi)..bukan senang nk jadi student ni.Hidup dgn pen,kertas and laptop.Cemuih dah..nak kawen,mak abah x bagi lagi.hahahaha!

and here is my "RAKAN SEPERJUANGAN"





No comments:

Post a Comment