Sunday, 11 November 2012

|FRIENDSHIP|

Everyone of us,hope that we'll meet the true friend kan?
But,aku pon x taw la aku dah jumpak "true friends" 2 or not.tp the "best friend that never be replace until now" 2 dh jumpak.hehehe.! start zaman skola teknik 2 la yg aku kenai depa2 ni.seriously,pada aku sendiri..membe2 skola asrama..means, 1 dorm la..yg tidoq 1 bilik dgn kita,makan sepinggan dgn kita,p kelas sama2,outing sama2..laen ckit dari mmbe2 kita yg kat skola besa.kita kenai GILA-GILA depa macam mana,depa menagis ka,depa gelak ka,kita boley nampak sendiri.Pendek kata, macam family kedua kita la.Act,aku apprciate sgt SAYANG2 aku ni.time aku jatuh,depa ada dengan aku.bukan ada di sisi,tp kat belakang aku for SUPPORT aku.Gurau depa melampau..tp dengan gurau tu buat aku x bosan.depa taw aku ni jenis BLUR. org dh sampai tengah,aku baru nk mula.hahaha! stress depa..hahaha! how can i describe that they're the best ever friends that i'd meet. "10 hati,1 jiwa,kongsi 1 rasa,F1"




2 comments:

  1. waaaaa..rinduuuu !! apa ang rasaa..cmtu aku rasssaaa !!! love uuuuu !!

    ReplyDelete