Monday, 12 November 2012

|SIMPLY CAR|

Next entry,..
Ni kereta kawan aku a.k.a budak rumah aku.
Marka(Bf) dia pnjmkn..so pnjam la sat kn alang2 dh nk abeh sem ni..hehe.
Act,ni first day dia bawak kami budak2 rumah dia naek kereta dia,konon nak p makan lps 2 balik nk study..
Abeh makan,masing2 dok kalut nak p jalan sat kat Proton City.Masuk lopak tanah merah la apa la..
padahal minggu ni dh start study week.Mggu dpn nak exam..Bila aku kata nak tangkp gambaq masuk Blog,tuan empunya pon berebut nk tgkap gambaq kereta dia jugak,nak boh dlm blog.Femes la marka dia..Hahaha! last2 aku yg boh dulu.haha!




  No plat dirahsiakan..

2 comments:

  1. hahaha nie marka dia sudah mai... hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha! oo yaka??!! hahaha! cabuuutttt!!!

      Delete