Sunday, 11 November 2012

|MY DEAREST AUNTY|

wow! in one day je aku update entry punya banyak.!adduuiihh..
OK Next Entry,last entry for today.Its all about my Aunty,Siti Hajar binti Mat Rasid.

Dia kurus sebab dia x makan nasik.Seriously! tp bukan 2 yang aku nk cerita..
MAKCIK aku sowg ni laen sikit.Dia ni minat benda yg UNIQUE.Selalunya owg laen x suka,tapi dia suka.Kalau aku keluaq dgn dia,kkdang ada owg tya kt aku,"kakak ka ni" .hahaha! YA kan ja la..nampak x mudanya dia.hahaha! Act,dia baru umoq 25 taon.boleh kata paling SEJIWA la dgn aku.Skrang dia study Bach. of Industrial Logistic kat UniKL MITEC,Pasir Gudang.Dia "masih mencari"..hahahaha! Sapa yg nk,kena la terima dia seadanya..Btw,dia ni ada sikit2 mcm aku.bukn muka,tapi perangai..haha! sapa kenal kami dua,taw la mcm mna.tp yg aku x boleh lawan,dia ni OVERPENGEMAS.If dia dah kemas 1 tempat 2,dia xkn duduk or bg org laen duduk or kacau tempat dia.Pernah time aku kecik2 dulu,kalau dia xdak kat rumah,aku suka kacau barang2 dia.Dia balik ja,mesti aku kena marah walaupon aku dah letak balik barang dia betul2.Tp dia still lagi boleh taw aku ada kacau barang dia.Mmg x larat nak kena marah dah la.hahahaha!
Nak taw,dulu (time kecik2) ,dia cukup x suka dgn aku.Sebab aku tidoq,suka "tarik hingus". yyyuuurrkkk!!! =P' hahaha!.dah besaq,x buat dah la mcm 2 kalau selsema mcm mana pon.TAPI SEKARANG, kami dua mmg kamciang! barang dia aku boley pinjam.barang aku,kami boley maen tukaq2.SWEETT kann...hahahaha!

Oleh sebab kawan baek dia kawen,dia buat special request kt aku soh aku buat video kawen kawan baek dia,KAK FAYADHAH N ABG SYUKRI. sebelum tu,tolong PAUSE kn music yg kt atas 2.pandai cari kn?gud2.. =D

Mempersembahkan..


No comments:

Post a Comment